Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Головна

Актуально

Останні новини

01 Травня, 2024 р., 14:36
     Сьогодні, 01 травня за ініціативи служби у справах дітей Житомирської ОВА у приміщені Коростенської районної військової адміністрації відбувся семінар на тему «Здійснення контролю за станом утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у сім’ях громадян». Участь у заході взяли заступник начальника    Володимир Сивко, начальник відділу з питань соціального захисту, опіки та піклування дітей служби у справах дітей обласної військової адміністрації Людмила Пастушенко, головний спеціаліст відділу з питань соціального захисту, опіки та піклування дітей служби у справах дітей обласної військової адміністрації Людмила Блащук, головний спеціаліст відділу з питань соціального захисту, опіки та піклування дітей служби у справах дітей обласної військової адміністрації Лілія Корчемна, начальники та спеціалісти служб у справах дітей територіальних громад та спеціалісти служби у справах дітей Коростенської РВА.
01 Травня, 2024 р., 12:45
Сьогодні, 01 травня, на Житомирщині відбувся круглий стіл на тему “Прозорість роботи органів місцевого самоврядування”.
01 Травня, 2024 р., 12:38
Громадські організації мають змогу взяти участь у грантовому конкурсі, котрий посилить спроможності громад надавати допомогу постраждалим від вибухонебезпечних предметів (ВНП). А  також інформувати про її надання у партнерстві з організаціями громадянського суспільства. Про це повідомляється на сайті Програми розвитку ООН (UNDP).
01 Травня, 2024 р., 11:25
30 квітня начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко разом керівниками громад області взяв участь у нараді «Спроможне врядування на шляху до ЄС» під головуванням Першого заступника Голови Верховної Ради України Олександра Корнієнка.
01 Травня, 2024 р., 10:18
Розуміючи важливість відкритого та чесного діалогу з громадою, як інструменту побудови безбар’єрності на місцевому рівні, представники Ради безбар’єрності Житомирщини взяли участь у семінарі, присвяченому технікам комунікації з громадськістю.
30 Квітня, 2024 р., 17:35
ГО «НУО «Ін Тач Юкрейн Фундейшн» реалізовує новий проєкт зі стоврення та облаштування дванадцяти просторів психологічної підтримки у північних громадах Житомирської області. Такі простори будуть відкриті на території Народицької, Словечанської та Олевської громад. 
30 Квітня, 2024 р., 15:43
Що робити, якщо здається, ніби людина на кріслі колісному потребує допомоги в громадському місці? Як загалом пропонувати людині з інвалідністю допомогу? А якщо це дитина?
30 Квітня, 2024 р., 14:13
 Команди учасників з усього району змагалися в парку міста Коростень на свіжому повітрі.
30 Квітня, 2024 р., 10:00
Вітаю з професійним святом Захисників та Захисниць, які сьогодні мужньо й самовіддано захищають державний кордон та забезпечують безпеку нашої держави!
30 Квітня, 2024 р., 09:00
Житомирщина вшановує пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
29 Квітня, 2024 р., 17:15
Разом з керівництвом Житомирської обласної військової адміністрації та волонтерами благодійного фонду “Покрова Пресвятої Богородиці” для виконання бойових завдань передали військовослужбовцям Державної прикордонної служби України мікроавтобус Mercedes Benz Vito.
29 Квітня, 2024 р., 16:41
За час виконання бойових завдань на сході України 100 окрема механізована бригада не втратила жодної позиції і не зробила жодного кроку назад.
29 Квітня, 2024 р., 15:55
Відтепер українській бізнес може подати заявку на отримання компенсації від держави за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (ВПО) за третій місяць роботи. А при працевлаштуванні ВПО з інвалідністю – також за четвертий-шостий.
29 Квітня, 2024 р., 12:18
На майданчику офіційного медіацентру ОВА начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко традиційно підбив підсумки роботи за тиждень.
29 Квітня, 2024 р., 09:00
Житомирщина вшановує пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
26 Квітня, 2024 р., 16:43
26 квітня – Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу.
26 Квітня, 2024 р., 16:25
Працівники відділу з питань ветеранської політики Коростенської РДА 26 ківтня 2024 року відвідали поранених військовослужбовців, які проходять реабілітацію в медичних закладах Коростенського району.
26 Квітня, 2024 р., 15:20
Тричі на тиждень мобільні медичні команди відвідують села у трьох громадах Житомирської області. Це Народицька, Олевська та Словечанська ТГ. Задля відновлення доступу до медичних послуг для місцевих жителів виїжджають мобільні медичні команди у складі сімейного лікаря, медичної сестри, психолога та фахівця із соціальної роботи. Це доступні безоплатні послуги для людей з первинної медичної допомоги, а також психологічні та соціальні консультації.

Випадкові фото

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь